Dobrý den, vítáme Vás na našem e-shopu.

Dvousloupový zvedák- poloautomatický nebo automatický

Dvousloupový zvedák - automatický nebo poloautomatický?

 

Mnoho lidí přemýšlí o rozdílu mezi poloautomatickými a automatickými zvedáky. Proto jsme se rozhodli tento článek zveřejnit. Abychom vysvětlili skutečné rozlišení mezi těmito dvěma typy zvedáků. Kdy získat poloautomatický zvedák? A když automat? Pojďme na to myslet!

 

Na trhu existuje několik typů dvousloupových zvedáků.Těmi  jsou:

poloautomatické dvousloupové zvedáky
automatické dvousloupové zvedáky
V poloautomatu musíte zámky uvolnit ručně. Chcete-li auto odstavit, musíte stisknout tlačítko DOLŮ a uvolnit zámky (pomocí držadla). A musíte to udělat pro oba sloupce.

Automatické dvousloupové zvedáky

V těchto zvedácích se používání sloupců děje automaticky. Můžete to udělat pomocí elektromagnetického systému, který lze ovládat pomocí ovládacího panelu. Pole, které je umístěno v jednom ze sloupců. Když jsou zvedací ramena nahoře, stačí stisknout tlačítko LOCK.

 

Jsou automatické zvedáky o něco lepší?


Používají se pohodlněji. Pokud máte zámky, které se aktivují automaticky, nemusíte se o to starat. Tím nemusíte ztrácet čas. Zvedák  to udělá za vás.

 

Měl by poloautomatický zvedák nějaký smysl? To měl ! pamatuj te, že jsou mnohem levnější než ty automatické.

Levné dvousloupové zvedáky: 


Co je lepší - nový poloautomat nebo použitý automatický? První možnost je lepší. Nové zvedáky jsou úplně nové. To je hlavní výhoda. A nemusíte se bát možného poškození.