Dobrý den, vítáme Vás na našem e-shopu.

Dílenské vozíky a pojízdné skříně , jaké vybrat?

 

Dílenské vozíky pro vás:


Vybrání správného vozíku znamená dokonalé pracovní pohodlí. Jak vybrat správnou skříňku na nářadí? Zde je několik tipů, jak vybrat nejlepší skříňku na nářadí pro automobilovou dílnu.

Jaké parametry jsou důležité?
První věc, která přijde na mysl, je uvnitř skříně. A tím myslíme vybavení, které přichází s velikostí nástroje. Zjistěte více o tom, jaké nástrojové skříně- vozíky by byly nejlepší pro dílnu,autoservis a pneuservis - přečtěte si dále.

 

 

Další věc - pohodlí při používání dílenského vozíku. Bylo by dobré zkontrolovat, jak zásuvky fungují. V zásadě by měli projít kontrolou funkčnosti bez jakýchkoli problémů. Může to vypadat jako minutový detail, přesto je to důležité.

Představ si toto. Musíte bojovat proti zásuvce, protože ji nelze otevřít. Zásuvka byla na posuvu zablokována. Dává to smysl? To je ztráta času. Kvalitní dílenské vozíky- skříně jsou dodávány s kuličkovými ložisky. Zajišťují snadné přemísťování každé zásuvky. A nezapomeňte se zeptat prodejce na typ posuvů, které se používají ve vozíku- skříňce.

Kov, ze kterého je vozík vyroben, je velmi důležitý. Levnější vozíky na nářadí jsou vyrobeny z nekvalitního kovu. Mosaz je opravdu tenká. Což je opravdu důležité, protože skříňka na nářadí je neustále vystavena možnému poškození - například při pohybu po dílně. Pokud je založeno na nekvalitních materiálech, mohou se některé viditelné škody objevit ve velmi krátké době.

Naše rada? Vyberte vozíka- skříňky, které jsou vyrobeny ze spolehlivých materiálů. Dokonce i ty na bázi dvojitého kovu mohou být dobrou volbou. Koneckonců, koupíte si vozík na několik let, že?

Jak si vybrat skříňku na nářadí - brzdy

Ujistěte se, že skříňka na nářadí, kterou jste si vybrali, je vybavena brzdami. Proč je to tak důležité? Zapnutí brzd znamená další pracovní pohodlí. Vozík můžete snadno opustit kdykoli v garáži a ujistit se, že tam zůstane. To eliminuje riziko pohybu vozíku kolem garáže. A pokud zamknete kolečka, můžete si být jisti, že tam zůstane. I když podlaha je nerovná.

Vozík s nástroji uvnitř?


Co by dělalo lepší volbu? Vozík s různými nástroji uvnitř? Nebo prázdnou skříňku, která se vyplní základními nástroji? Pojďme na to myslet.

 

Vozík s nástroji


Podívejme se na vozík pullotrade.