Dobrý den, vítáme Vás na našem e-shopu.

Vybavení pro pneuservis - na co se dívat a dát pozor?

Vybavení pro pneuservis - na co se dívat a dát pozor?


Výběr správného dodavatele vybavení pro servis pneumatik je opravdu důležitý. Než se však rozhodnete pro určitý produkt, ujistěte se, že jste zkontrolovali některé klíčové faktory. Dodávání náhradních dílů patří mezi nejdůležitější. Na co přesně se dívat? Čtěte dál a dozvíte se o něm více.

Náhradní díly

Může být dobrý nápad vybrat společnosti, které dodávají všechny náhradní díly pro zařízení, které prodávají. A máme na mysli úplnou nabídku. Všechny podstatné části pro servisní vybavení pneumatik.

Vezměte například vyvažovačky  kol. Každý spolehlivý dodavatel by měl za ně poskytnout díly.  Podívejte se na seznam:

části krytu (klávesnice, obrazovky, kryty kol)
části pohonu (řemeny, motory)
elektronické součástky (senzory, kabely, desky, potenciometry)
funkční části (nitě, ramena, kalibrační části)

Očividně je nepotřebujete. Musíte však najít dodavatele, který vše poskytuje. To je jen pro vás, abyste zůstali na bezpečné straně. Takže si můžete být jisti, že tyto prvky jsou k dispozici. Jen pro jistotu.

Náhradní díly - jaké vybavení?


Je skvělé, když prodejce poskytuje díly. Na druhé straně je třeba se ujistit, že dodávají prvky pro všechny výrobky, které prodávají. Víme, že zouvačky pneumatik nebo vyvažovačky kol jsou si navzájem podobné. Existují však určité rozdíly mezi různými typy určitých produktů, pokud jde o součásti.

Příklady? Část pro jeden zouvák pneumatik se nehodí k jinému. I když se mohou lišit průměrem 1–2 mm, nehodí se. A je to. Ujistěte se tedy, že prodejce poskytuje náhradní prvky pro všechny produkty, které nabízejí.

Náhradní díly pro zařízení GRUBBER, NORTEC PRO, BEST PRODUKTS

To víme ze zkušenosti. Poté, co jsme v celé Evropě prodali tisíce zařízení na servis pneumatik, dodáváme díly pouze pro nástroje GRUBBER A NORTEC PRO. Proč?

Jako oficiální distributor těchto produktů je známe a používáme. To znamená, že v případě jakýchkoliv problémů můžeme poskytnout rychlé řešení, které skutečně funguje.

Takže - než si vyberete vybavení od určitého dodavatele, ujistěte se, že pro něj poskytují části.

A co třídění dílů sami?
S přístupem na internet pro kohokoli by se mohlo zdát, že získání součástí není problém. Jste si však opravdu jisti, že máte ty správné části? Opravdu na to chcete ztrácet čas?

Spolehliví dodavatelé vždy dodávají náhradní díly pro zařízení, které prodávají. Jedná se o odpovědnost. Dobrý obchod není jen o prodeji samotného produktu.

 

Proč je to tak důležité?
Vyvažovačky kol nebo zouvačky pneumatik jsou produkty, které by měly vaší společnosti přinést určitý příjem. Je to jednoduché. Když nefungují - přijdete o peníze. Pokud zdvihák motoru nebo dvousloupový výtah nefunguje, nebudete moci pracovat s jiným autem. Nevytváří se žádný příjem. Ty to nechceš, že?

Jako příklad si vezměte zařízení pro pneumatiky. Pokud se náhle zhroutí, existuje riziko stížností vašich zákazníků. Ujistěte se, že slyšíte nároky týkající se:

kolísavý volant (nevyváženost)
škrábance na ráfcích
poškozené pneumatiky
Opravdu to chcete? A to je jen několik příkladů! A zákazníci se opravdu nestarají, že je to chyba poškozeného zařízení. Myslí si, že jsi to ty, kdo udělal chybu. A měli byste jim peníze vrátit.

Opravdu chcete být viděni jako mechanik, který nedokáže správně opravit auta? No, rozhodně ne. Nezapomeňte však klepy o automechanikem se rychle šíří. Zvláště špatné věci. Slovo z úst je opravdu spolehlivým zdrojem informací pro mnoho majitelů aut. Jeden nespokojený zákazník by napsal o vaší chybě na internetu. A vidělo by to celé město. Opravdu to chceš?

 

 

Pokud se rozhodnete pro výrobky GRUBBER, NORTERC PRO, můžete si být jisti, že dodáváme všechny nezbytné náhradní díly. Jako oficiální dodavatel těchto produktů můžeme třídit jakýkoli prvek, který možná budete potřebovat. Nemusíte se bát, že vaše zařízení nebude fungovat uprostřed sezóny. Místo toho nám věřte, že vám přineseme všechny části. Podívejte se, co jsme dostali:

Díly zvedáku pro automobily

části pohonu (motory, olejová čerpadla atd.)
elektronické součástky (relé, elektromagnety atd.)
části pláště (knoflíky, kliky atd.)
Díly na výměnu pneumatik

části pohonu (kliky, pedály atd.)
části čelistí
pneumatické části (ovladače, ventily atd.)